Agentia de publicitate online B2B GROUP este una dintre companiile de top din Europa, desfasurandu-si activitatea in 3 tari importante din Europa Centrala si de Est.

Birouri:
Buget administrat in numele clientilor:
  • 5,000,000 € pe an
Numarul mediu de vizitatori pe care il generam pentru site-urile clientilor:
  • 3,000,000 pe luna
Compania noastra este Partener Certificat al urmatoarelor retele de publicitate:
  • Angajatii companiei sunt doar consultanti PPC/PPA cu acreditari obtinute in urma unor examene riguroase(Google Adwords Qualified Individuals). Acestia alcatuiesc trei echipe independente, ceea ce ne ofera posibilitatea de a lucra simultan pentru mai multi clienti competitori
  • Consultantii nostri pot administra campanii pentru orice domeniu de activitare fie ca discutam de Finante, Turism, Comert electronic sau Servicii online;
  • Puteti verifica numarul consultantilor PPC, angajati ai companiei, cat si certificatele acestora direct pe site-ul oficial Google.

Experienta noastra si in administrarea campaniilor PPC se intinde pe mai mult de 20 de tari europene. Avem parteneriate de lunga durata in gestionarea campaniilor PPC in toate domeniile de activitate; un avantaj foarte mare pe care il au clientii nostri il reprezinta acela ca in afara de Google Adwords folosim si retelele de PPC locale pentru a creste calitatea traficului directionat.

Suntem agentia Nr.1 pentru campanii Pay-Per-Action in Cehia si Slovacia.